Home / Merken / Tula draagzakken en draagdoeken

Tula draagzakken en draagdoeken

Tula is een ontzettend leuk merk dat is opgezet door Ula en Mike. Zij hebben met hun vrolijke Tula draagzakken (ook wel Tula baby carriers) en prachtige Tula draagdoeken (ook wel Tula woven wraps) een geweldige reeks aan producten. De producten van Tula zijn heel comfortabel en komen daarnaast in allerlei vrolijke, moderne prints. Tula is oprecht een van onze meest favoriete merken!

Waarom kiest Ecorijk voor Tula draagzakken?

Als draagconsulente kwam ik de Tula draagzak al tegen tijdens één van mijn opleidingen. Het comfort en de kwaliteit was direct te voelen, zelfs met een draagpop. Al gauw voegde ik Tula toe aan mijn demo modellen. Uiteraard testen we de producten ook zelf. Onze dochter paste toen heel mooi in de Tula toddler. Hiervoor werd zij met liefde gedragen in de Tula baby, ook wel Tula standaard genoemd. En wat droeg dit heerlijk zowel bij mijn man als bij mij! Wij waren direct verkocht en tijdens uitstapjes gingen de Tula draagzakken altijd mee!

Het oog wil ook wat!

Naast het comfort zijn natuurlijk die super leuke prints op de Tula draagzakken ook wat waard! Tula wisselt heel vaak met het uiterlijk van de carriers en zijn de meeste prints maar een korte periode verkrijgbaar. Iedere maand komen er nieuwe prints uit die razend populair zijn in Amerika en in Europa. Als reseller proberen wij natuurlijk de leukste Tula prints te bemachtigen!

Wanneer kies je welk model?

Tula heeft drie maten. De Tula Free To Grow, De Tula standaard (ook wel Tula baby genoemd) en de Tula toddler (ook wel Tula peuter genoemd). De Tula Free To Grow past ongeveer vanaf maat 56 tot maat 92. De Tula standaard past ongeveer vanaf kledingmaat 74. Dit ligt natuurlijk aan de lichaamsbouw van je kindje. Je kunt dit de Tula standaard gebruiken t/m kledingmaat 92. Het ene kindje past er eerder in dan de ander. De Tula toddler past ongeveer vanaf maat 92. Je kunt de Tula toddler gebruiken t/m kledingmaat 104.

 

Waar komt Tula vandaan?

De Tula draagzakken worden op twee plaatsen geproduceerd, in Polen en in de Verenigde Staten. Zij worden gemaakt in eigen atelier onder goede werkomstandigheden, waar ze met de hand in elkaar gezet worden. Tula gebruikt hoge kwaliteit stoffen (100% katoen met Öko-Tex Standard 100 certificaat) en garens. Ook de gespen en drukknopen van de Tula draagzakken zijn van goede kwaliteit. Tula is een prettig bedrijf om mee samen te werken, klachten worden altijd in behandeling genomen en de communicatie verloopt soepel.

Welke Tula draagzak kies jij?

149,00 In winkelmand
Tula Toddler – Bolt

Benieuwd naar alle producten van Tula...?

Tula biedt zowel draagzakken als draagdoeken aan. De keuze is reuze! Ben je op zoek naar een specifiek model van Tula dat er niet tussen staat? Laat het ons dan even weten. We kunnen ‘m vast voor je bestellen.