Home / Merken / Tula draagzakken en draagdoeken

Tula draagzakken en draagdoeken

Tula is een ontzettend leuk merk dat is opgezet door Ula en Mike. Zij hebben met hun vrolijke Tula draagzakken (ook wel Tula baby carriers) en prachtige Tula draagdoeken (ook wel Tula woven wraps) een geweldige reeks aan producten. De producten van Tula zijn heel comfortabel en komen daarnaast in allerlei vrolijke, moderne prints. Tula is oprecht een van onze meest favoriete merken!

Waarom kiest Ecorijk voor Tula draagzakken en draagdoeken?

Als draagconsulente kwam ik de Tula draagzak al tegen tijdens één van mijn opleidingen. Het comfort en de kwaliteit was direct te voelen, zelfs met een draagpop. Al gauw voegde ik Tula toe aan mijn demo modellen. Uiteraard testen we de producten ook zelf. Onze dochter paste toen heel mooi in de Tula toddler. En ons zoontje paste goed in de Tula baby, ook wel Tula standaard genoemd. En wat droeg dit heerlijk zowel bij mijn man als bij mij! Wij waren direct verkocht en tijdens uitstapjes gingen de Tula draagzakken altijd mee!

Het oog wil ook wat!

Naast het comfort zijn natuurlijk die super leuke prints op de Tula draagzakken ook wat waard! Tula wisselt heel vaak met het uiterlijk van de carriers en zijn de meeste prints maar een korte periode verkrijgbaar. Iedere maand komen er nieuwe prints uit die razend populair zijn in Amerika en in Europa. Als reseller proberen wij natuurlijk de leukste Tula prints te bemachtigen!

Wanneer kies je welk model?

Tula heeft twee maten. De Tula standaard (ook wel Tula baby genoemd) en de Tula toddler (ook wel Tula peuter genoemd). De Tula standaard past ongeveer vanaf kledingmaat 68. Dit ligt natuurlijk aan de lichaamsbouw van je kindje. Je kunt dit de Tula standaard gebruiken t/m kledingmaat 86/92. Het ene kindje past er eerder in dan de ander. De Tula toddler past ongeveer vanaf maat 86. Je kunt de Tula toddler gebruiken t/m kledingmaat 104.
Wil je de Tula standaard of de Tula toddler nog langer gebruiken? Dan kun je gebruik maken van de Tula verbreders ook wel Tula ‘free-to-grow set’ genoemd. Deze passen op beide modellen en hiermee verbreed je het rugpand van de Tula draagzak. Je kunt daardoor nog veel langer genieten van je Tula!

Maar Tula heeft nog meer?

Hierboven werd al geschreven over de kwaliteit en het draagcomfort van de Tula draagzakken. Dit is ook te zeggen over de Tula draagdoeken, ook wel de Tula woven wraps genoemd en de Tula ringslings. Ook hier zie je prachtige kleuren en patronen en voel je de kwaliteit van de gebruikte garens.
De Tula draagdoeken en Tula ringslings zijn stevig en zacht waardoor ze geschikt zijn om er een pasgeboren baby in te dragen, maar ook een peuter kan prima gedragen worden in deze producten.
Net als de Tula draagzakken worden ook de Tula draagdoeken en ringslings in beperkte oplage geproduceerd.

Waar komt Tula vandaan?

De Tula draagzakken worden op twee plaatsen geproduceerd, in Polen en in de Verenigde Staten. Zij worden gemaakt in eigen atelier onder goede werkomstandigheden, waar ze met de hand in elkaar gezet worden. Tula gebruikt hoge kwaliteit stoffen (100% katoen met Öko-Tex Standard 100 certificaat) en garens. Ook de gespen en drukknopen van de Tula draagzakken zijn van goede kwaliteit. Tula is een prettig bedrijf om mee samen te werken, klachten worden altijd in behandeling genomen en de communicatie verloopt soepel.

Welke Tula draagzak of draagdoek kies jij?

ohmy_large
120,00 Add to Cart
Tula – Oh my! (baby)

Benieuwd naar alle producten van Tula...?

Tula biedt zowel draagzakken als draagdoeken aan. De keuze is reuze! Ben je op zoek naar een specifiek model van Tula dat er niet tussen staat? Laat het ons dan even weten. We kunnen ‘m vast voor je bestellen.